جزئیات شرکت

  1. خانه
  2. اصفهان
  3. جزئیات شرکت
فریلنسرها
کارفرما

درباره “Joey Telfer”

Miten voin parantaa pokeritaitojani?

Saat enemmän irti 3/6 turbo turnauksesta, jos tiedät, että voitat, kun floppi tulee ja että häviät, kun olet kaikki mukana kädessä, jonka kanssa sinun pitäisi taittaa. Kaikki tämä menee pitkälle auttamaan sinua selvittämään, milloin voitat ja häviät. Pieni sokea on 7 ja molemmat pelaajat ovat pöydässä 18. Jos sokeat eivät soita all-in-panosta tarvittaessa, he automaattisesti taittaa. Pelaa esimerkkiä Suuri sokea on viisi jäljellä hänen nimensä ja haluaa pelata 6/8.

Blindit päättävät lyödä vetoa 1 vedonlyönnin ensimmäisellä kierroksella. Kaksi paria on täysi talo. Jos kaksi tai useampi pelaaja pysyy kädessä viimeisen panostuskierroksen jälkeen, he jatkavat ottelua. Pelaaja, jolla on paras käsi, joka perustuu aiemmin mainittuihin käsien sijoituksiin, ottaa potin. Tässä vaiheessa pelaajat paljastavat reikäkorttinsa voittajan määrittämiseksi. Jos potti lyödään, fi.poker-mine.com potti jaetaan voittaviin pelaajiin: Seuraava artikkeli: Voittajan määrittely.

Yksi asia, jota teet oikein, on ottaa aikaa oppia pelaamaan ilman valtavaa pinoa. Lyhyesti, mitä voin tehdä parantaakseni peliäni? Suosittelen myös kokeilemaan joitakin erilaisia pöydän rajoja nähdäksesi, miten pelisi muuttuu pelaamasi panosten kanssa. Miten voin olla parempi pokerinpelaaja? Katsotaanpa joitakin perussääntöjä Texas Hold’em. Et voi lähteä pöydästä ja palata siihen myöhemmin. Tämä tarkoittaa, että et voi mennä vessaan, kun joku muu on pelissä.

Pelissä on vain yksi pelaaja. Jos päätät tehdä jotain, kun olet pöydässä, jälleenmyyjä soittaa poliisille Kolmen pelaajan kanssa tämä on paljon mukavampaa sinulle. Nyt sinulla on 55/45 mahdollisuus voittaa potti, kun taas muiden pelaajien 60/40 mahdollisuus. Tietenkin voit taittaa, mutta jos sinulla on arvo flopissa ja heillä ei ole mitään, katsot 70/30 mahdollisuutta voittaa. Voit lyödä vetoa ja toivoa, että heillä ei ole kättä, tai voit lyödä vetoa parantaaksesi kertoimet.

Teet suuren panoksen ja toivot, että muut pelaajat tarkistavat sinut takaisin, joten sinulla on arvoa myös heille. Bet raise – Vedonkorotus on aggressiivinen tarkistuskorotuksen muoto. Vaikka olet oikeassa, ei ole paljon, mitä voit todella tehdä tästä asemasta, varsinkin jos olet tarkistettu. Joen kierros on pelin viimeinen vaihe, jossa pelaajan on tehtävä panos, joka vastaa aiemman all-in-panoksensa tai fold-panoksensa kokoa.

Jos pelaaja tekee huonon all-in-panoksen ja menettää rahansa, hän saa mennä seuraavaan kierrokseen, jota kutsutaan kierrokseksi, ja hän voi lyödä panoksen, joka vastaa alkuperäisen all-in-panoksensa kokoa. Jos pelaaja lyö vetoa ja häviää tämän summan, hänelle annetaan pääsy joen kierrokselle. Jos olet hidas pelaaja ja sinulla on vaikeaa selvittää, miten parantaa, ehkä live pelaaminen ei ole paras vaihtoehto.

Ehkä sinun on parempi löytää joitakin alhaisen vaihtelun online-pokerisivustoja, joiden avulla voit pelata pitkään ilman, että pääset liian syvälle. Nämä sivustot antavat sinulle mahdollisuuden harjoitella hitaampia pelityyppejä.

پروژه های ارسال شده

هنوز هیچ پروژه ای توسط این کارفرما ارسال نشده است.